Gratis geld!11!!!!Ja, dat is natuurlijk even schrikken voor het werkschuwe reserve-Belgische smaldeel van de retecool populatie. Je bijstand staat op de tocht! Jetta Klijnsma heeft met een oud PVV plan (pagina 25 onderaan) (en haar rollator) de deur op een kier gezet voor het afbouwen van bijstand voor eenieder die de Nederlandse taal niet machtig is en daar ook geen fuck aan wenst te veranderen. Zo zullen Zeeuwse boterbrabbelaars en hese Heerlenaren (en al het voetvolk uit omliggende dorpen in het betreffende wingewest) het zonder financiele pecunia moeten doen wanneer ze niets aan hun spraakgebrek gaan doen. Ze zouden kunnen gaan werken zegt u natuurlijk meteen maar tot op heden heeft niemand hun argumentatie over waarom zulks al dan niet mogelijk of de bedoeling zou zijn weten te vertalen naar het Nederlands. De bijstand is in dat geval dus meer een zwijgvergoeding. Wij van Retecool vinden het overigens een prima plan. Gratis geld is er voor als je de mazen in de wet weet te vinden of het gewoon bunkerhard nodig hebt. En zeg nou zelf, we hebben tot op heden vooral last gehad van Limbabwe. Overigens vallen de Friezen buiten deze regeling aangezien Fries een officiele landstaal is en geen spraakgebrek.

11

Reaguur dan!

avatar
10 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Het neefje van IvoIlluminatus MagnusvilmerFrodoohOme Mc Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
fishbowl
fishbowl

Alle Limburgers terug naar Luxemburg!

baca
baca

Dus ook alle Hagenezen, Leidenaren, Twentenaren, Groningers en hollanders met een hete aardappel in hun mond raken hun uitkering kwijt. ik versta namelijk geen woorden van deze “nederlanders”.

Toxteth O'Grady

Die rollator-sneer, overbodig en niet cool gast.
“Klijnsma is licht gehandicapt; ze is geboren met spastische benen en leerde pas op haar dertiende lopen. ”
http://nl.wikipedia.org/wiki/Jetta_Klijnsma

Vilmer Ramone
Vilmer Ramone

Wat Baca daar zegt! Is er een eigenlijk wel een streek in Nederland waar niet met minimaal een accent gesproken wordt? Zelfs een Amsterdammer op dreef is voor normaal Nederland niet te volgen.

Illuminatus Magnus
Illuminatus Magnus

Eh, JUIST een Amsterdammer op dreef is niet te volgen. Amsterdams is geen Nederlands. Plat Amsterdams is een oud volksdialect gebaseerd op een gebrek aan tanden dat nu wordt nagebauwd door import uit Limburg en Brabant. Dus ook alle Amsterdammers uit de bijstand. Bijstand is alleen voor sprekers van het Algemeen Bijstands-Nederlands.

Ome Mc

Ik snap niet helemaal welk probleem hiermee opgelost wordt, maar ik ga er dan wel vanuit dat iedereen die in Nederland werkt maar geen Nederlands spreekt dus wordt vrijgesteld van dat deel van de belasting wat bestemd is voor het financieren van de bijstand, in het kader van gelijke behandeling.

Frodooh

Brekend: Rellen uitgebroken in Maaskantje

horrorneefje
horrorneefje
Vilmer Ramone
Vilmer Ramone

Dat vond ik best goed te volgen. Behalve Kerkraads en West Fries, daar kon ik geen touw aan vast knopen.

trackback

[…] on 16 april 2014 door jusd Bijstand verdwijnt voor Limburgers . Ja, dat is natuurlijk even schrikken voor het werkschuwe reserve-Belgische smaldeel van de […]

horrorneefje
horrorneefje

Maastrichts zat er niet bij. Ook best wel lastig verstaanbaar.