Gisteravond is in Essen, Duitsland een 81-jarige man overleden. De ambulance redde het namelijk niet om de man op tijd bij de dialyse te krijgen, terwijl hij daar met spoed heengebracht moest worden. Tot zover niet echt wereldnieuws, maar dan lees je waarom:

De ambulance kon namelijk niet wegrijden, wegens een plotselinge lekke band. Een onbekende had de band namelijk lekgestoken. Gestoken! Wat de daadwerkelijke neuk? Welke idioot haalt het in zijn hoofd om van alle banden die je lek kan steken een ambulance te pakken die met spoed een patient aan het ophalen is? Een Volslagenkranzinnigedebielhufter, dat is wat je dan bent. Ga! Van! Mijn! Planeet! En blijf weg!

5

Reaguur dan!

avatar
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Servus humilis monstrum volatum spaghettium sanctumTrollbuster Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Trollbuster

Dat de dader de komende 14 jaar in een cel met Bubba mag doorbrengen

Xloph

Zoals ik het lees, was het niet de ambulance waarvan de band lek was, maar de auto van de spoedarts die voor de ambulance stond. En heeft niemand gezien dat de band ter plaatse werd lek gestoken.

Xloph

Bovendien was het een brandweerman die de schade aan de band typeerde als ‘Einstichstelle’, en geen medewerker van een forensische dienst. Dus kan het net zo goed een scherp object geweest zijn dat tijdens de heenreis al schade aan de band heeft veroorzaakt.

Xloph

En was de patiënt al een half uur gereanimeerd en al 81 jaar.

Xloph

En waarom kon die auto met die lekke band niet even aan de kant gezet worden zodat de ambulance erlangs kon?
Was de noodarts misschien bang voor schade aan zijn dure lichtmetalen velgen? Maar dat zal mijn onderbuik wellicht zijn, die daaraan denkt bij het lezen van dit bericht.