Deze beloften gaat Mark Rutte de komende vier jaar breken

2

Mooi man. Vrijdagmorgen en een video van Mark Rutte met zijn ‘plan’ voor de komende vier jaar. In ieder geval lijkt het plan om een wedstrijdje inhoudsloos politiek bedrijven met Wilders te gaan voeren, want waar de PVV met een verkiezingsprogramma van een A4-tje komt, heeft Mark slechts een video van 40 seconden nodig om uit te leggen hoe het in dit land verder moet.

Dat lees je goed. 40 seconden. Met ondertiteling voor als je het geluid preventief uit laat staan omdat je de leugens van die man niet meer aan kunt horen zonder te gaan schuimbekken. Maak er dan 42 van, lutser. Maar de inhoud? Totaal geblaat van de spinafdeling van de VVD zonder ook maar een woord inhoudelijk te onderbouwen. En het dan toch nog voor elkaar kunnen krijgen om iets te beloven waar hij al niet zo bekend om staat: behouden wat we met elkaar hebben bereikt. Treitervlogger dat het er is.

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTRCLNM: Bomba Estéreo – Soy Yo
VOLGENDE HEERSPOSTVMHHKK – Eline Vissers – Elke Zoen
Mc doet er niet aan mee, maar gewoon wat hij zelf wil. Heeft chronisch mening, blank, man, hetero. Begint vaak spontaan vanuit het niets te zingen. Heeft alle grappen over de bard uit Asterix & Obelix nou wel gehoord.

Reaguur dan!

2 reaguursels op "Deze beloften gaat Mark Rutte de komende vier jaar breken"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Xloph

Als visie een olifant is die recht voor je staat, dan mag Rutte wel eens een goede leesbril kopen om die olifant wat beter te kunnen bestuderen.

Bismarck

Het zijn toch anders beloftes die vaag en onmeetbaar genoeg zijn om onmogelijk meetbaar te breken. Zelden was zo weinig tijd zonde van mijn.