De zoon van de Belgische haat-imam El Alami Amaouch krijgt van de Belgische justitie drie maanden extra vakantie.

Het 17 jarige blaagje kwam net terug van een welverdiende vakantie in Marokko (mensen dood wensen is best inspannend namelijk), toen hij werd opgepakt en veroordeeld tot 3 maanden gesloten inrichting wegens het dood wensen van alle Christenen. Overigens ondanks dat de jongen al spijt had bekend. Het was namelijk nooit zo bedoeld en volledig uit zijn context getrokken. Hij wil niet alle Christenen dood, hij wil alleen de aanhangers van Assad dood, allemaal! En ook zijn omgang met jihad-gangers betekent helemaal niet dat hij een geradicaliseerde moslim is.

Dat zijn vader de bekende haat-imam en booslim El Alami Amaouch/Alami abu Hamza is, betekent uiteraard ook niet dat hij geradicaliseerd is. Het is gewoon een hele lieve jongen, echt waar! En met een beetje mazzel komt deze hele lieve jongen naar Nederland, samen met zijn vader! Want daarvan is de verblijfsvergunning van ingetrokken omdat de Belgische overheid denkt dat de man een gevaar is voor de Belgische samenleving.

Oh wat een fijn idee dat deze kansenparel en zijn vader binnenkort naar Nederland komen. Kunnen jullie ook niet wachten? Nu ja, om zelf te bepalen of het ventje het allemaal niet zo bedoelde, hebben we hieronder zijn oproep geplaatst.

3

Reaguur dan!

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Ds. PloppoReetRoel Zwaar Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Roel Zwaar
Roel Zwaar

Het is natuurlijk zijn jeugd! Deze lieve jongen kan er niets aan doen, de roots of evil zijn hem komen aanwaaien over de schutting van de buren van links natuurlijk!
Geef hem een schoffel (= kans) en laat hem bewijzen in 14 uur dat hij goudeerlijk is. Misschien moet hij ooit mantelzorgen voor zijn vader en in dat vooruitzicht doe je nu eenmaal rare dingen.

Ds. Ploppo
Ds. Ploppo

In het huidige haatklimaat is er een hetze gaande tegen alle islammers. Hun woorden worden letterlijk genomen en zwaar bestraft. Waar je als joods/gristelijke roomblanke Hollander gewoon tegen iemand kan zeggen “zak in de stront” (iets dat toch ook dodelijk is en een stuk pijnlijker dan een snelle onthoofding, nietwaar?) mag je je al islammer niet even een beetje sterker uitdrukken dan je werkelijk bedoelt. Het lieve jochie mag waarschijnlijk ook niet eens een boerkini dragen.