UB40Vorige maand deden we al lacherig op de Retekoels over de hoogbejaarde Rolling Stones op Pinkpop, maar we kunnen het gerust als een blijvertje noteren in de categorie first world problems: bejaarden die naar popconcerten gaan. Zoals afgelopen maandag in het Britse Cambridge bij een optreden van UB40, toch niet echt een band die een zaal op z’n grondvesten doet trillen, zou je denken. Voor één van de aanwezigen, Anna Webster, stond het volume echter zodanig hard, dat deze er hartritmestoornissen van kreeg, en direct bij het eerste nummer -jawel- uit haar oren ging bloeden. Nou gaan bij alles wat UB40 na 1981 heeft gemaakt mijn oren ook bloeden, en na het horen van Red Red Wine zijn m’n oren zelfs een keer gehecht, maar dat is toch meer in figuratieve zin. Wellicht dat het gehoorapparaat van Mw Webster (geen familie overigens) eens bijgesteld moeten worden, en anders moet ze doen wat ik ook doe zodra ik UB40 hoor: tampons in de oren stoppen. Het feit dat je überhaupt klaagt dat je uit je oren bloedt van een concert is al genoeg bewijs dat je er dus helemaal niks te zoeken hebt. Mensen die bijvoorbeeld naar een AC/DC concert zijn geweest lopen er juist over op te scheppen!

Reaguur dan!

8 reaguursels op "Bejaarden en popconcerten gaan niet samen"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
L B

UB40. Men koffere een oldskool nummer, giet er een reggae sausje overheen en blus het af met wat zeikstem. Bleh.

horrorneefje

Valt nog best mee, dat uit je oren bloeden.

horrorneefje

/RC oldskool Z. buis

E.R. Deoz

anders moet ze doen wat ik ook doe zodra ik UB40 hoor: tampons in de oren stoppen.

Vilmer Ramone

anders moet ze doen wat ik ook doe zodra ik UB40 hoor: hard uit die kroeg wegrennen voordat die rare mannen in hun lederen outfits je in de gaten /seth krijgen.

Het Dossier

Of het nou kutmuziek is of niet, concerten staan harder en harder. Ik ben in de 40 maar kan live optredens van popmuziek niet meer aan. Ik hou ook van dubstep enzo, maar dat probeer ik niet eens.