In een wereld…..Waar je constant op je hoede moet zijn, omdat op elk moment vanuit het niets een jongere met een geopend blikje bier kan opdoemen. Waar elke seconde telt omdat er in een moment van onachtzaamheid ineens een auto verkeerd geparkeerd kan worden. Waar zich in elk steegje een deur die niet op slot gedraaid is kan schuilhouden. Waar je op je onafscheidelijke stalen ros iedere hindernis probleemloos neemt en in een mum van tijd op een mogelijke plaats delict bent en nietsvermoedende wandelaars potentiële OVERTREDERS de pas afsnijdt teneinde KEIHARD te gaan handhaven! Waar je erop kunt rekenen dat levensbedreigende situaties slechte verlichting in een steegje bliksemsnel wordt opgemerkt en gerapporteerd. In zo’n wereld is er één dienst waar je van op aan kunt. Eén dienst die nergens voor terugdeinst en met het bonnenboekje in de hand altijd paraat staat om bij het minste of geringste te roepen: “STOP OF IK ROEP DE POLITIE!”.

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTNope. Nope. En nope.
VOLGENDE HEERSPOSTRC Short: My little Breaking Bad
Meneer van Dale houdt van hobby's, (omgwtf)bbq'en en heeft ontzettend veel aanleg voor talent. Daar zou hij eens iets mee moeten doen. Verder gooit hij nog wel eens een videootje in de recorder en vraagt hij zich bij alles wat hij ziet af of het Kunst is. Dat is volgens zijn collega's behoorlijk vermoeiend. Net als het feit dat hij altijd veel te vrolijk door de bunker loopt te huppelen. Zijn motto is dan ook: Wees geen Kuik of Jolo, begin je dag met een OLO!

10

Reaguur dan!

avatar
10 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
HangmatcsprJokkebrokNet jarig geweestvanpuffelen Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Frodooh

Als BOA ben je net een Ken of Barbie.

barq

Een goedenavond mijnheer, we hebben geconstateerd dat u..* SCHOP *

Roel Zwaar
Roel Zwaar

Godallemachtig wat een baggervoiceover. Alleen al daarop zou een keer streng gehandhaafd moeten worden.

vanpuffelen
vanpuffelen

Ik ben helemaal om. Wat een kanjers!

Net jarig geweest
Net jarig geweest

“De medewerkers zijn duidelijk herkenbaar: de vrouwen zijn steevast 1m55 en hebben een kont zo breed als een vrachtwagenband, en de mannen kijken dom uit hun ogen. Als je last van ze hebt, hoef je alleen maar heel hard “hoeveel is 3 x 4?” te roepen om acute kortsluiting in het brein van de mannelijke varianten te veroorzaken. Van de vrouwen heb je sowieso geen last. Stevig doorstappen is voldoende om de amechtig hijgende “stop! stop!” gillende onderdeurtjes moeiteloos twee straten vóór te blijven.

Oh ja, en ze hebben een wit met blauw shirt aan. Dat ook.”

Net jarig geweest
Net jarig geweest

“De wijk Fascinatio.” Je moet wel een héél raar gevoel voor humor hebben om dat te bedenken.

Net jarig geweest
Net jarig geweest

FascistNation, FascistNazio, allemaal mogelijk met die geweldig opgeleide *KUCH* “handhavers”.

Jokkebrok
Jokkebrok
cspr

Ik zag daar de handhavers constateren dat een schuurdeur openstond. Maar daarvoor moesten ze eerst de tuindeur vanuit de brandgang openen. Is dat niet eigenlijk huisvredebreuk?

Hangmat
Hangmat

die voice over ken geen nederlands.. verder +1 voor de meeste handhavers die nakend toch de boel recht motte breien..