En ook deze post zagen jullie natuurlijk al van mijlen ver aankomen: Algemene Beschouwingen, deel 2: De Antwoorden van Mark Rutte, waarin Rutte door het stof gaat of gewoon alles wegwimpelt.

Waar gisteren de fractieleiders van de diverse politieke partijen hun gal hebben mogen spuwen over de rijksbegroting en de miljoenennota, is het dus vandaag de beurt aan Minister-president Mark Rutte om met een lach en een traan de boel weer recht te breien.

Want zoals het elk jaar gaat, ook dit jaar zal de soep niet zo heet gegeten worden als hij wordt opgediend. Fractieleiders die gisteren nog in gevechtstenue een verbaal spervuur op het kabinet afvuurden, zullen vandaag weer rustig in hun eigen stoel zitten om gezellig met Rutte mee te lachen. Nu ja, we gaan het zien.

Het volgen van de tweede dag van de Algemene Politieke Beschouwingen doe je onder andere hier, hier en hier. En inderdaad, ook vandaag is het helaas niet mogelijk bij de NPO om een live stream te embedden. En ook is het nog steeds niet mogelijk (lees: nog steeds niet) om de boel in HD te bekijken (VAN ONZE BELASTINGCENTEN!), maar ook nu gaat het er voornamelijk om dat we kunnen luisteren naar het straatje schoon vegen van Mark Rutte (En via de vrienden van RTL Nieuws kan je de boel wel gewoon embedden, zoals je hieronder kunt zien).

Stoom afblazen, schreeuwen of gewoon inhoudelijk reageren op deze tweede dag van de Algemene Beschouwingen kan uiteraard hieronder in de reacties.


1

Reaguur dan!

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
MadDieu Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
MadDieu
MadDieu

“Nee is Nee”, als Mark dat niet leert blijft hij eeuwig vrijgezel.