Albert Heijn haalt alle waxinelichtjes van het eigen merk terug uit de winkels. Bij het aansteken van de waxinelichtjes kunnen ze spontaan vlam vatten.

“Dit kan gevaarlijke situaties veroorzaken”, schrijft de supermarkt op zijn site. Ongeveer circa één klant raakte gewond toen een waxinelichtje tijdens het aansteken vlam vatte en hij met zijn hand in de vlam terecht kwam. Hij liep daarbij verbrandingen op, en moest zich door zijn echtgenote van een pleister met een kus erop laten voorzien. Albert Heijn neemt de zaak hoog op, en geeft aan geen enkel risico te willen nemen. Het gaat om waxinelichtjes met een houdbaarheidsdatum van 19 juni 2017 tot en met 26 augustus 2017. De waxinelichtjes waar het om gaat zijn onder meer die met de geuren naturel, indian-sunrise, secret-lotus en cheese-onion. Klanten die de waxinelichtjes hebben gekocht, wordt gevraagd om ze terug te brengen naar de winkel. Ze krijgen dan hun aankoopbedrag terug.

Reaguur dan!

2 reaguursels op "Albert Heijn haalt gevaarlijke waxinelichtjes terug"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Roel Zwaar

In ander nieuws: Lidl haalt 7 miljoen rollen toiletpapier terug. Gebleken is dat bij anaal gebruik het papier kan scheuren en residu op de vingers achter kan laten…

Filip Van Hoeckel

Cheese onion!