Er zat blijkbaar iemand te slapen op de marketingafdeling van Adidas toen ze een mailing verzonden met als subject: “Congrats, you survived the Boston Marathon“. Want ergens ligt dat toch nog een stukje gevoelig. In 2013 vond erkend sporthater Dzhokhar Tsarnaev het nodig om een bom te laten ontploffen tussen de toeschouwers van de marathon. Resultaat: 3 doden en 264 gewonden.

Man man man

Je zou toch verwachten dat er bij een bedrijf als Adidas toch een paar stappen genomen moeten worden voor er een marketingmail verstuurd wordt. Iemand moet toch hebben opgemerkt “Nou jongens, wellicht is het subject van die mail niet heel erg handig”. Of het was juist de bedoeling van Adidas. Want onder de noemer “ze kunnen beter over je fiets lullen, dan over je lul fietsen” is er geen simpelere manier om gratis aandacht te krijgen dan marketingtechnisch zo te “blunderen”.

Foto Fuck

Als dat zo is, dan gefelicitaart! Want het is gelukt. Zo goed zelfs dat wij Adidas gaan meehelpen: Foto Fuck nog meer sportevenementen waarbij Adidas de overlevers van harte feliciteert. Ik heb hieronder al een paar opzetjes gemaakt.

Congrats, you survived the Munich Olympics

Congrats, you survived the Heizel Stadium

En omdat deze er natuurlijk ook gewoon bij hoort:

Congrats, you survived the Boston Marathon

Dames en heren, start uw foto fuck engine maar!

Reaguur dan!

5 reaguursels op "Adidas feliciteert overlevenden van de Boston Marathon"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
ThE_ED

Stappen nemen bij een sportmerk

Bismarck

Too soon?

Frodooh

Marketing Meeting @ Adidas: Pepsi? United Airlines? Here, hold my beer…

Monade

Hoe moet je uploaden? Of kan het tegenwoordig alleen maar via externe hosting?