Paniek bij alle aluhoedjes en hun moeder wereldwijd. Er is namelijk voor het eerst peer-reviewed onderzoek gedaan naar het bestaan van een secret large-scale atmospheric program (SLAP), oftewel chemtrails.

De uitkomst laat zich raden (hoewel Xaderp het er ongetwijfeld niet mee eens is): Er is geen enkel bewijs dat overheden op grote schaal chemicaliën over ons uitsproeien vanuit verkeersvliegtuigen. Van de 77 wetenschappers die aan het onderzoek hebben meegewerkt, zeggen er 76 dat het aperte onzin is, en eentje is gewoon iets te vaak op zijn achterhoofd gevallen.

De eventuele bewijzen voor het bestaan van chemtrails kunnen verklaard worden door andere factoren zoals typische condensspoorvorming in hogere luchtlagen en het zeer selectief presenteren van data op aluhoedjessites SLAP websites:

Results show that 76 out of 77 (98.7%) of scientists that took part in this study said there was no evidence of a SLAP, and that the data cited as evidence could be explained through other factors, such as typical contrail formation and poor data sampling instructions presented on SLAP websites

untitled
Je verwacht het niet…

Het komt er eigenlijk gewoon op neer dat sheeple (ruim 17% van de bevolking gelooft er namelijk heilig in dat we vergiftigd worden door de overheid) een lading aluhoedjes volgen en alles voor waarheid aannemen wat deze pannenkoeken de wereld in slingeren. Andere, wetenschappelijk onderbouwde, informatie wordt als niet waar bestempeld, want de mening is toch al gevormd. Het staat immers (totaal niet te verifiëren) op de Internets, dus dan is het waar!

Lees het volledige onderzoek en de weinig verrassende conclusie hier, maar vergeet ook niet om deze bijzonder duidelijke uitleg van ervaringsdeskundige (en overigens verder buitengewoon zweverige) gezagvoerder Edwin van Ouwerkerk.

Reaguur dan!

13 reaguursels op "A SLAP in the face of Conspiracy Theorists"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Jokkebrok

comment image

SpiekerBoks

Kurzgezagt, leugens! 😉

https://youtu.be/Hug0rfFC_L8

SpiekerBoks

Ah, youtubelink automagisch opgeblazen tot embed. It’s amazing.

Ds. Ploppo

De enige voorstemmer mompelt iets over Barium-levels. Geen absurd giftige stof (waarvan een paar nanogram al toxisch zou moeten zijn), dus als argument in de discussie weinig overtuigend.

Bismarck

Ja maar je weet hoe dat gaat: De 99% zijn gehersenspoeld, of worden door DE OVERHEID(=illuminaties) betaald om dit te zeggen en die ene durft niet een te hard standpunt in te nemen, want dan wordt ie niet meer serieus genomen door zijn collega’s. Met klimaatverandering (of het hierboven al geïllustreerde vaccinatie) is het precies hetzelfde verhaaltje.

Mik Vincent

Ja, ja, ontken het allemaal maar weer, Jos Schutterop. Ondertussen dringen de Iluminatie elk huis binnen via de elektrische stopcontacten en wordt àl het kraanwater stiekum ingestraald door binnen- en buitenaardse entiteiten van gene zijde.

Jos Schutterop

En morgen voor jou een paar sateetjes met saus…. Verpakt in een aluhoedje

Mik Vincent

Aluhoedjes ALTIJD met de glimkant naar buiten van jaf dragen! Anders gaan jeige breintrillingen resonirre binneje sgeedul met alle mogelijke schadelijkheid van dien, of èrger!

Jos Schutterop

Pursies! Breenresornering is fokking sgadeluk

Jos Schutterop

Vooropgesteld dat je gezegend bent met meer dan vijf hersencellen natuurlijk.

Mik Vincent

HAAA, en dàt kompt bijnanoojt niet mir vorr tegenswordich.

Retecool