We hebben de perfecte oplossing voor de overdaad aan vriendelijke, doch huisloze immigranten die dagelijks in complete dorpshoeveelheden ons land binnenkomen. Ieder huishouden met een gezamenlijk inkomen dat boven de veertigduizend euro ligt moet één immigrant in huis nemen.

Zo kan de immigrant onze taal sneller leren en tegelijkertijd helpen bij het huishouden. Hij of zij leert direct onze geweldige Nederlandse normen en waarden, alsmede onze fantastische Westerse gebruiken, zoals je handen wassen nadat je naar de wc bent geweest en met mes en vork eten. Kinderen kunnen lekker gamen met de immigrant, ze zullen gegarandeerd winnen omdat zij wél Engels kunnen, en er is altijd iemand in huis om te voorkomen dat er wordt ingebroken.

Een immigrant heeft eigenlijk alleen een bed nodig, iedereen heeft wel een stretchertje of luchtbed op zolder, en drie maaltijden op een dag. Hij of zij zal genieten van de volkoren bammetjes met kaas en zich verbazen over de briljante combinatie van aardappels, vlees en groente bij het diner.

In het begin zal de communicatie misschien nog een beetje stroef verlopen; ‘halal’ betekent ‘rein’, zoals vlees van een op jouw balkonnetje geslacht schaap, dat is helemaal prima en ‘haram’ betekent ‘onrein’, bijvoorbeeld jouw gepaneerde schnitzeltje, dit moet van de aarde gebannen worden. Die kun je dus helaas niet meer eten. Maar uiteindelijk wordt iedereen er beter van! Ons devies is dan ook: Met een immigrant in huis voel je je pas écht thuis.

5

Reaguur dan!

avatar
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
BismarckHangmatDs. Ploppo Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Ds. Ploppo
Ds. Ploppo

In ruil voor de gastvrijheid wordt hopelijk wel het gras gemaaid en het zwembad schoongehouden. Na verloop van tijd (als de asielzoeker wat aangesterkt is) kunnen ook zwaardere klussen verricht worden of kan de asielzoeker verhuurd worden aan de buren (tenzij die er niet zelf eentje aangeschaft hebben).

Bismarck
Bismarck

Precies het idee van Thierry Baudet!

@topic: huisloze immigranten die dagelijks in complete dorpshoeveelheden ons land binnenkomen
Doe ff lekker mee met stemming maken. In de hele maand mei kwamen er in totaal 1.576 huisloze immigranten Nederland in (waarvan een groot deel overigens naar goede Nederlandse gewoonte weer terug wordt gestuurd). Naar dagniveau vertaald is dat een complete dorpshoeveelheid van 51. Het gehucht Beutenaken (55 inwoners) is door Retecool tot dorp gepromoveerd.

Bismarck
Bismarck

Kijk nou, alle Beutenakers met een internetverbinding zijn langsgekomen om me te minnen.

Tim Post

Als hij/zij dan maar wel mijn baan overneemt 😉

Hangmat
Hangmat

Ik heb ze toch liever niet in huis, ze schijnen er andere toiletgewoonten op na te houden. Wordt een beetje vieze boel. Ik heb ook geen tuin, dus ik kan ook geen gat in de grond graven en een hele grote kattenbak neerzetten zie ik niet zitten. Voordat je het weet komt die van de buren ook schijten. Ik sla dus maar even over